De plictiseala....

Fotografia mea
Nu exista prezent. Este doar o secunda de cuvant ce face legatura intre trecutul din care ar trebui sa invatam si viitorul in care ar trebui sa demonstram maturitate, inteligenta, bun simt, etc. Pana apuci sa rostesti cuvantul prezent, el este deja trecut. Deci am decis sa ma concentrez asupra lui ieri si sa invat din el ce sa nu fac maine. Cu drag si cu amintiri frumoase dar si cu dezamagiri multe, intorc spatele (si in viata si in poza de pe blog) acestui trecut si il las sa ramana (cu toti si cu toate) acolo unde merita sa fie.

luni, 13 aprilie 2009

Si-am fost la mareeeee....


... si de unde ne gandeam noi (eu si pretena' Gabrijela) ca doar noi doua vom fi acolo, surpiza... mai erau si altii! Destui chiar... si evident oameni de calitate vamaioata :D

Lumea se adapteaza foaaarte repede la ce inseamna pista de biciclete si alee pietonala... Inca nu sunt terminate cele doua, e drept, dar deja nimeni nu se incurca in ele.
Partea buna (sau mai putin buna, inca nu stiu exact) este ca pe plaja va fi mai mult loc. Pentru ca anul acesta nu vor avea voie sa apara terase-cluburi-discoteci fix pe plaja (imi pare rau pentru celebrul foc de pe plaja de la El Comandante). Vor fi insa in dreapta drumului, nu in stanga, spre mare. Naaaiiiisss!

Si marea e tot acolo... inspumata si vorbareata cum o stiu... vuieste din zori pana in seara si arunca spuma alba pe mal, parca nervoasa ca inca e frig... si nu vine lumea sa o vada!

Stai asa surioara draga ... ca acusi vine 1 mai! :-)