De plictiseala....

Fotografia mea
Nu exista prezent. Este doar o secunda de cuvant ce face legatura intre trecutul din care ar trebui sa invatam si viitorul in care ar trebui sa demonstram maturitate, inteligenta, bun simt, etc. Pana apuci sa rostesti cuvantul prezent, el este deja trecut. Deci am decis sa ma concentrez asupra lui ieri si sa invat din el ce sa nu fac maine. Cu drag si cu amintiri frumoase dar si cu dezamagiri multe, intorc spatele (si in viata si in poza de pe blog) acestui trecut si il las sa ramana (cu toti si cu toate) acolo unde merita sa fie.

vineri, 22 mai 2009

Ganduri in dezordine...


Azi mi se invalmasesc in cap tot felul de ganduri si idei... si imi amintesc povesti si citate si concluzii din diferite discutii. Vi le impartasesc si voua, in aceeasi ordine dezorganizata in care imi vin si mie in minte.

- Daca iti doresti foarte mult ca lucrurile sa fie intr-un anumit fel, asta nu inseamna ca ele vor deveni asa.

- In cautarea fericirii trebuie sa fii intai tu fericit cu tine... Abia atunci esti pregatit sa ti se intample lucruri bune.

- Dumnezeu ii ajuta pe cei ce se ajuta singuri intai (aici cred ca fac exceptie cei ce castiga la loto sume nesimtite).

- Nu incerca sa schimbi singur lumea si sa o dai dupa tine. Nu devii decat un neadaptat iar pasul urmator va fi izolarea.

- Niciodata nu primesti mai mult decat poti duce. Tot Dumnezeu are grija si de asta.


Discutie intre un om si Dumnezeu:

Doamne... ma uit inapoi in viata mea si vad urmele pasilor nostri pe nisip... Ai mei si ai Tai, Doamne, caci intotdeauna ai fost alaturi de mine. Cand mi-a fost bine si am fost fericit si mi s-au intamplat numai lucruri bune, dar si cand mi-a fost greu, cand m-au ajuns lipsurile, cand mi-am pierdut increderea si uneori si credinta... Insa Doamne.... pe nisipul asta vad ca au fost momente in viata mea cand doar doi pasi au lasat urme... Unde erai atunci, Doamne, de eram eu singur?
Si Dumnezeu raspunse: Copilul meu, acelea au fost momentele din viata ta in care Eu te-am purtat in brate...