De plictiseala....

Fotografia mea
Nu exista prezent. Este doar o secunda de cuvant ce face legatura intre trecutul din care ar trebui sa invatam si viitorul in care ar trebui sa demonstram maturitate, inteligenta, bun simt, etc. Pana apuci sa rostesti cuvantul prezent, el este deja trecut. Deci am decis sa ma concentrez asupra lui ieri si sa invat din el ce sa nu fac maine. Cu drag si cu amintiri frumoase dar si cu dezamagiri multe, intorc spatele (si in viata si in poza de pe blog) acestui trecut si il las sa ramana (cu toti si cu toate) acolo unde merita sa fie.

miercuri, 30 decembrie 2009

Ce a fost...ce va fi... :)


Si vine. Pare mai promitator, mai optimist, mai...diferit decat pana acum.
Sau poate optimista sunt eu?
La fiecare final de an imi fac inventarul anului care tocmai trece. Si anul asta sunt mai multumita decat anul trecut. Mult mai multumita. Oi fi facut eu ceva bun in viata asta de mi s-au intamplat lucruri frumoase si bune anul asta. Mai exact... am castigat prieteni noi, mi-am redefinit notiunea de prieten si am reanalizat ce astept si ce dau celor de pe langa mine. Asta a venit automat cu un proces de selectie oarecum naturala, caci oamenii de pe langa mine s-au selectat singuri fara sa fac eu vreun efort decat de a fi sincera si a pune intrebari cand ceva nu mi-a convenit. Si asta pentru mine chiar nu e un efort.
Nu numai ca trecem cu bine peste criza, profesional vorbind, dar usor usor ne si dezvoltam. Doamne ajuta sa fie cel putin la fel si la anul!
Pe plan si mai personal, am reusit sa nu fac ceea ce au facut altii si le-a iesit cu brio, spre amuzamentul altora, si anume sa ma leg la cap fara sa ma doara. Ca e nasol, din cate vad in jurul meu!
Acum fac lista pentru 2010. Obiective, actiuni si activitati si desigur, totul intr-un "timeframe", cum ar spune un anume cineva. :))
Deci... sa ne fie anul asa cum il dorim, desi am senzatia ca urarea asta e depasita rau. Noi putem sa ne dorim cai verzi pe pereti, ca Dumnezeu ne da ceea ce avem nevoie oricum. Sau ce meritam, unora! :D
Cum insa mie imi place sa cred ca Dumnezeu ma ajuta daca fac si eu ceva in sensul asta si nu stau cu mainile in san, bag o piesa mobilizatoare, ma urc pe cai si ma pregatesc sa il primesc pe cel ce vine. Pe 2010, adica.
Piesa mobilizatoare? Chris Cornell - You know my name, care zice: "Arm yourself because no one else here will save you. The odds will betray you and I will replace you".
Ceea ce va doresc si voua! :)