De plictiseala....

Fotografia mea
Nu exista prezent. Este doar o secunda de cuvant ce face legatura intre trecutul din care ar trebui sa invatam si viitorul in care ar trebui sa demonstram maturitate, inteligenta, bun simt, etc. Pana apuci sa rostesti cuvantul prezent, el este deja trecut. Deci am decis sa ma concentrez asupra lui ieri si sa invat din el ce sa nu fac maine. Cu drag si cu amintiri frumoase dar si cu dezamagiri multe, intorc spatele (si in viata si in poza de pe blog) acestui trecut si il las sa ramana (cu toti si cu toate) acolo unde merita sa fie.

luni, 1 iunie 2009

Si-am zis verde salcioara...

Nu ca m-as apuca de folclor. S-au apucat altii, ca de aici vine zicala "din gura-n gura, ca folclorul". Nu gasesc insa nici un titlu care sa sugereze mai clar verdele de afara.

Da, in acest oras e plin de verde: copacii de pe marginea bulevardelor, gradinile din spatele blocurilor, minunatele scuaruri de pe sosele care arata din ce in ce mai... peisagistic (au adus ei, primarii, niste "landscape artists" ca nu ii vin oricui idei bune pentru aceste spatii verzi), si pentru ca a ajuns discutia si la partea umana, mai este frumosul verde crud de primavara... din creierul unora.

Ma uimeste in continuare prostia umana. Si fratilor.... sunt multi! Unde te uiti te mai lovesti de cate unul. Oare astia se inmultesc prin diviziune celulara? Ca prea apar repede, multi si de pe unde nu te astepti.

Cred insa ca cea mai buna abordare este sa nu ii bagi in seama. Ca vorba aia, nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!!!

Si cum un alt proverb zice "calul moare de drum lung si prostul de grija altuia", eu decid sa ma aliez cu caii si sa las prostii sa isi vada de treaba lor, daca au. Daca nu au, este evident ca isi fac. :)

2 comentarii:

  1. La multi ani copilash!!! Ca-ti place sa fii gadilit... Stii ce fac? Ma odihnesc enorm... Mintea mea e pe cale sa sclipeasca...

    RăspundețiȘtergere
  2. Aoleu...si tu, Brutus? Hai lasa nu te mai odihni atata, ca oricum nu ai sanse sa pari altfel decat esti! Adica bolnav cu capul, ca toate mintile mai deosebite de altfel, ca asta aveti voi in comun :)
    Lasa-i pe altii sa stea odihniti in continuare, nu ingrosa randurile ;)

    RăspundețiȘtergere