De plictiseala....

Fotografia mea
Nu exista prezent. Este doar o secunda de cuvant ce face legatura intre trecutul din care ar trebui sa invatam si viitorul in care ar trebui sa demonstram maturitate, inteligenta, bun simt, etc. Pana apuci sa rostesti cuvantul prezent, el este deja trecut. Deci am decis sa ma concentrez asupra lui ieri si sa invat din el ce sa nu fac maine. Cu drag si cu amintiri frumoase dar si cu dezamagiri multe, intorc spatele (si in viata si in poza de pe blog) acestui trecut si il las sa ramana (cu toti si cu toate) acolo unde merita sa fie.

marți, 24 martie 2009

Lala e nostalgica...


Acesta este locul cu care ma identific eu cel mai bine. Vama. Si Cherhanaua de unde am facut aceasta poza este - cred - cel mai inalt punct din Vama, loc de unde lucrurile pot avea o cu totul alta perspectiva.
In Vama totul e altfel.... e o libertate cat vrei de deplina, cu limite impuse doar de tine sau fara limite.... asa cum stii si vrei sa iti faci viata pentru un weekend, un concediu de o saptamana-doua sau toata vara. Nimeni nu judeca pe nimeni, se doarme ziua si se petrece noaptea pana te arunca rasaritul in bratele somnului si in drum spre gazda te opresti sa mananci o saorma. O mananci pe drum, pentru ca pana rasare soarele de tot vrei sa ajungi in camera sa iti iei iubitul/iubita in brate si sa adormi cu bucuria inca unei nopti pierdute la El Comandante sau la Ovidiu...
Si ai acel sentiment de siguranta ca nimeni si nimic nu poate darama ce ai construit tu acolo....e lumea ta in care lasi doar pe cine vrei tu sa intre... pe usa sau pe fereastra... si e asa cum vrei si cum ai nevoie sa fie si nu mai vrei sa pleci de acolo niciodata.
Iar a doua zi o iei de la capat, ca doar e sambata si maine, duminica, pleci...
Si uite asa trece vara, toamna, vine iarna si la un moment dat vine iar vara.
Ce e trist insa este ca vara viitoare nimic nu va mai fi la fel.... Stiu, singura constanta din viata noastra e schimbarea... in fiecare zi se schimba cate ceva si noi trebuie sa ne adaptam.
Sunt insa doua lucruri pentru care as vrea sa dau timpul inapoi si sa nu se schimbe nimic.... ultimele doua veri cu toate pasiunile, drumurile de fiecare weekend, covorasele tesute pe prispa casei ..... si momentul in care am facut aceasta poza acum 2 ani.
Si restul ar fi istorie.

2 comentarii:

  1. Iata ca e bine, din ce in ce mai bine. Cand roata incepe sa se invarta da-i si apa... Uneori scrisul iti ofera si satisfactii, nu-i asa? Chiar daca nu ti se umplu plamanii de fum de tigara, e totusi un lucru ce te bucura...

    RăspundețiȘtergere
  2. =)) nu te-ai putut abtine cu fumul ala de tigara, este? si asta e tot din neam si s-a concentrat toata la tine? =))

    RăspundețiȘtergere