De plictiseala....

Fotografia mea
Nu exista prezent. Este doar o secunda de cuvant ce face legatura intre trecutul din care ar trebui sa invatam si viitorul in care ar trebui sa demonstram maturitate, inteligenta, bun simt, etc. Pana apuci sa rostesti cuvantul prezent, el este deja trecut. Deci am decis sa ma concentrez asupra lui ieri si sa invat din el ce sa nu fac maine. Cu drag si cu amintiri frumoase dar si cu dezamagiri multe, intorc spatele (si in viata si in poza de pe blog) acestui trecut si il las sa ramana (cu toti si cu toate) acolo unde merita sa fie.

marți, 16 februarie 2010

Dumnezeule....Balul Vienez... cu ce ma imbrac????

Agitatie multa in jurul meu. Se recruteaza, se face training, se gandesc proiecte la scara iiiimeeeensaaa, se merge la seminarii de leadership, se pleaca in week-end peste tot (am obosit, va zic!!!), se citeste cu sfintenie horoscopul, se vad filme peste filme (si asta incepe sa ma oboseasca), vedetele americane fac tot timpul cate ceva (bun, rau sau neutru), se actualizeaza site-uri, ninge, se dezapezeste sau nu, creste sau nu pretul la gigamegabetacalorie, unii divorteaza, altii stau sa nasca, altele abia ce-au pus de o sarcina ;), e oficial, nu e oficial, barfe, smenuri, susanele....
Colac peste pupaza - invitatie la Balul Vienez. Acu, zic, in plina recesiune???!!!??? Daaaar... ce are traditia luxului cu criza, ca vorba aia, cumparatorii de Maserati sau Ferrari nu se gandesc daca au bani sa cumpere masina, ci daca exista pe stoc (ca o vor repede) pe culoarea rosie!

Pana una alta... ce facem, mergem la bal? Alta agitatie: dress code, confirmare, rezervare, casa de moda (ca nu poti sa te duci cu ce ai in dulap, CLAAAAR), programare la spa - cosmetica - hairstylist (atentie, hairstylist NU coafor), si vaaaaai pantofii!!!! Condurasul de sticla al Cenusaresei!
Si agitatia la o invitatie e DUBLA, pentru ca ea, cea care este invitata, il ia si pe el, "the significant other" cum ar zice poporul vecin si prieten francez.
Deci, la el: confirmare, rezervare, casa de moda si masuratori pentru frac, programare la spa - cosmetica - hairstylist (atentie, hairstylist NU coafor ca sa nu fie mai prejos), pantofi - nu au in Bucuresti, mergem la Brasov, why the hell not!!!

Doamne ce de treaba... E clar, tre sa imi iau concediu!

PS: Pentru cei care ma cunoasteti personal: nu va speriati, nu am luat-o razna! ;)
Dar ma distrez teribil pe tema agitatiei din jurul meu!!! Si apropo, ma duc la Bal sa ma distrez si mai tare pe aceeasi tema, vazand rezultatele agitatiei! ;)

2 comentarii: