De plictiseala....

Fotografia mea
Nu exista prezent. Este doar o secunda de cuvant ce face legatura intre trecutul din care ar trebui sa invatam si viitorul in care ar trebui sa demonstram maturitate, inteligenta, bun simt, etc. Pana apuci sa rostesti cuvantul prezent, el este deja trecut. Deci am decis sa ma concentrez asupra lui ieri si sa invat din el ce sa nu fac maine. Cu drag si cu amintiri frumoase dar si cu dezamagiri multe, intorc spatele (si in viata si in poza de pe blog) acestui trecut si il las sa ramana (cu toti si cu toate) acolo unde merita sa fie.

joi, 19 martie 2009


In Apuseni timpul se opreste un pic....la un pahar de vin dupa un drum greu, pe serpentine incetosate dupa ce a plouat cateva ore de la Oradea incoace....
E inca un moment de nostalgie.... Dupa un adevarat chin sa ajungem acolo si inimile cat un purice.... sa ajungem o data si sa nu zgarii masina (astea erau ingrijorarile mele)... iata ce am vazut dimineata cand ne-am trezit.

3 comentarii:

  1. Nu ai idee cat de bine mi-ar face o plimbare pe acolo, un paharut cu palinca si o pipa plina, generoasa, o tacla maruntita si o vorba mai asijderea... Stii tu mia bine...

    RăspundețiȘtergere
  2. daaa....sa stii ca si vinul rosu fiert e bun raaau! :) si slanina cu pita si ceapa...
    pai tre sa va fac un itinerariu pentru urmatoarea vizita in tara... ca sa ramai doar cu amintiri despre Titan... nu se face :))

    RăspundețiȘtergere